Motocykle

Ikonické cestovné enduro z Mandella – Moto Guzzi V85 – sa predstavuje v troch nových verziách

Moto Guzzi V85

Taliansky výrobca motocyklov Moto Guzzi inovoval modelový rad Moto Guzzi V85. Obľúbené enduro strednej triedy s bezúdržbovým kardanovým pohonom je teraz k dispozícii v troch verziách s intuitívnym 5” TFT displejom: Moto Guzzi V85 Strada, Moto Guzzi V85 TT a Moto Guzzi V85 TT Travel. Tieto modely sú dokonale prispôsobené individuálnym potrebám svojich jazdcov a rôznym terénnym požiadavkám. Každý z nich má jedinečný charakter a všetky ponúkajú nezabudnuteľné jazdné zážitky.

Moto Guzzi V85 Strada je agilný a pohodlný motocykel…

Moto Guzzi V85 TT ponúka maximálny jazdný komfort na dlhých cestách aj terénne schopnosti.

Modelový rad Moto Guzzi V85 pre rok 2024 obsahuje tri najočakávanejšie motocykle tohtoročnej sezóny. Zachováva si svoj nadčasový vzhľad, oživuje ikonický dizajn a vylepšuje technologickú výbavu, komfort aj aerodynamickú ochranu. V zálohe čakajú tri rôzne verzie, ktoré rozbúchajú srdce všetkých “Guzzistov”. Moto Guzzi V85 Strada ako univerzálny motocykel vhodný na každodenné využívanie, Moto Guzzi V85 TT ako všestranný cestovný motocykel a Moto Guzzi V85 TT Travel pre všetkých milovníkov cestovania po dlhých cestách.

Moto Guzzi V85 Strada je agilný a pohodlný motocykel vďaka vzpriamenej jazdnej polohe a vyznačuje sa minimalistickým, elegantným a osobitým štýlom. Vďaka tomu je dokonalým praktickým strojom, ktorý vynikne pri každodenných jazdách po meste aj výletoch mimo mesta. Unikátnosťou tohto modelu sú lúčové kolesá z hliníkovej zliatiny s cestnými pneumatikami, ktoré zaisťujú vynikajúcu jazdnú stabilitu a presné ovládanie na ceste. Model V85 Strada navyše ponúka tri voliteľné jazdné režimy – Road, Rain a Sport. Tieto režimy optimálne prispôsobujú správanie ABS, kontroly trakcie, výkonu a brzdenia motorom príslušným jazdným podmienkam, aby bol zaistený čo najlepší zážitok z jazdy a maximálna bezpečnosť za všetkých okolností.

Moto Guzzi V85 TT je univerzálny „all-terrain“ model, ktorý stelesňuje pôvodného ducha V85 s inšpiratívnym vzhľadom a štýlom, ktorý sa vracia do atmosféry 80. rokov k enduro motocyklom, na ktorých ste mohli robiť všetko, od každodenného dochádzania až po dobrodružné cestovanie. Vďaka robustnej konštrukcii a vyspelým technológiám ponúka V85 TT nielen maximálny jazdný komfort na dlhých cestách, ale aj terénne schopnosti. Enduro má obvyklú špičkovú výbavu s manuálne nastaviteľným odpružením, hliníkovým krytom motora, chráničmi rúk, výkonným motorom a najmodernejšími bezpečnostnými prvkami, ako je náklonové ABS a kontrola trakcie. Prídavný jazdný režim “Offroad” navyše zaručuje bezpečnú a príjemnú jazdu v meniacich sa podmienkach. Ergonomicky navrhnutá poloha sedla a veľkorysý na prianie dodávaný systém batožinového priestoru z neho robí ideálnu voľbu pre dobrodruhov, ktorí chcú cestovať po spevnených cestách aj mimo nich.

Inzercia Odťahová služba Rečičár

Moto Guzzi V85 TT Travel ako vrcholná verzia radu V85 premení každú cestu na dobrodružstvo a pridáva k už aj tak skvelému základu dokonalú výbavu na neobmedzené cestovanie s batožinou a spolujazdcom po celý rok. Okrem výbavy modelu V85 TT sú v ponuke aj bočné kufre, vyhrievané rukoväte a vyhrievané sedlo a tiež väčší plexištít, ktorý ponúka dodatočnú ochranu na dlhších trasách. Štandardnú výbavu dopĺňa multimediálna platforma Moto Guzzi MIA, ktorá umožňuje prepojenie smartfónu s motocyklom a rozširuje funkcie prístrojového panelu. Okrem jazdných režimov: Road, Rain, Šport, Off-Road poskytuje dodatočný režim Custom, ktorý ponúka možnosť prispôsobiť ovládanie individuálnym jazdným požiadavkám a preferenciám. Custom režim je voliteľne k dispozícii aj pre ďalšie dva modely radu V85.

Široká ponuka príslušenstva…

Komplexný balíček výbavy zaisťuje ďalšie pohodlie, pôžitok z jazdy a bezpečnosť – okrem iného vrátane rôznych batožinových systémov (topbox z vysoko odolného nylonu s tmavými hliníkovými vložkami s objemom 38 l, topbox z tvrdenej hliníkovej zliatiny s objemom 48 l, mestský bočný kufor o celkovom objeme 64,5 l, hliníkový bočný kufor s celkovým objemom 83 l, vodotesná taška na kolieskach s objemom 45 l, taška na nádrž s objemom 5 l), vyhrievané rukoväte a komfortné sedlá (3 úrovne – nízka, bežná, vysoká), prídavné svetlomety, blatníky, vysoký plexištít, ochranné rámy, CNC frézované hliníkové páky a mnoho ďalšieho.

Ceny, farby a dostupnosť…

Moto Guzzi V85 Strada: 11 999 € (Farby: Grigio Brera a Nero Isola)

Moto Guzzi V85 TT: 12 499 € (Farby: Grigio Tambora a Rosso Fuji)

Moto Guzzi V85 TT Travel: 13 499 € (Farba: Bronzo Deserto)

Nové modely V85 od Moto Guzzi sú teraz k dispozícii v sieti autorizovaných predajcov Moto Guzzi. Mapu predajcov nájdete tu.

Zdroj: Tlačová správa Faber Moto, LivePR

Matúš Paločko

Autá a motorky ma fascinujú už od detstva. Zvuk motora, rýchlosť a vzrušenie z jazdy sú aj dnes mojimi "drogami". Motoristickej žurnalistike sa venujem už viac ako 10 rokov a je to nielen práca, ale aj to najlepšie a najzaujímavejšie hobby.

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back to top button